Internet en TV vergelijken

Internet en TV vergelijken

Vaak kun je nog flink besparen door internet en TV te vergelijken. Door over te stappen kun je de maandelijkse kosten soms flink drukken. Wil je besparen? Denk dan ook eens serieus na over je eisen. Is het nou echt belangrijk om 17.000 zenders te hebben? En moet je nou echt kunnen opnemen en terug kijken?

Zelf vind ik snel internet enorm belangrijk omdat ik ook veel online werk. Daarnaast is het belangrijk dat het altijd werkt en je geen vage storingen hebt.

TV is daarentegen voor mij totaal niet belangrijk. Sterker nog, het is flinke tijd verspilling om TV te kijken. We hebben wel een TV maar bij voorkeur kijk ik hier niet te veel naar. Daarom is geen of het aller goedkoopste abonnement prima. Daarnaast hebben we nog Netflix. In de praktijk maken we daar alleen maar gebruik van en kijken we niet naar normale TV.

Providers verhogen prijzen

Wist je dat prijzen ook regelmatig verhoogt worden? Daarom is het belangrijk om regelmatig te vergelijken of jouw abonnement nog wel voordelig is. Zeker als je al een tijd niet over gestapt bent kan dit enorm veel geld schelen. Dit geld kun je weer gebruiken om te sparen of te investeren.

Lees hier meer artikelen over Besparen.