Over ons

Blog over ondernemen

Blog over ondernemen, passief inkomen en andere geldzaken. Al vanaf jongs af aan ben ik enorm geïnteresseerd in geld verdienen en alles wat daarmee te maken heeft. Zo was ik altijd de jongen die op vroege leeftijd skateboards inkocht en weer verkocht, bmx fietsen of wat er ook maar op mijn pad kwam destijds.

De in en verkoop van spullen heb ik altijd enorm interessant gevonden. Dit heeft er in geresulteerd dat ik op dit moment meerdere webshops run en een fietsenwinkel in Leeuwarden, in Drachten en een Fietsenwinkel in Harlingen heb. Ik haal enorm veel plezier uit het ondernemen en een gevarieerde werkdag waarin ik eigenlijk alles kan doen wat ik zelf leuk vind.

Omdat ik dit natuurlijk de rest van mijn leven wil blijven doen en niet alles zelf in de hand heb ben ik een aantal jaren bezig om een goed passief inkomen te creëren. Op dit moment doe ik dat door te investeren en te bloggen over diverse onderwerpen (Zoals deze blog over ondernemen). Het is de bedoeling om een serieus passief inkomen te hebben waar ik van kan leven. Niet omdat ik wil stoppen met werken, in tegenstelling. Maar omdat ik graag altijd wil blijven doen waar ik plezier uit haal zonder dat ik me zorgen hoef te maken over wat ik precies doe. De vrijheid om dingen te proberen en overal in te springen waar ik op dat moment zin in heb is voor mij absoluut onbetaalbaar.

Ook vind ik besparen en het onderhouden van een goede financiële situatie super interessant. Mijn filosofie is dat het niet uit maakt hoeveel je verdient, maar hoeveel je uitgeeft. Het is niet zo dat de mensen die het meest verdienen ook per definitie het meeste geld hebben.

Geld maakt niet gelukkig, vrijheid wel.

Op deze blog vertel ik je alles wat ik weet. Ik geef geen financieel advies maar mijn kijk en mening over verschillende onderwerpen.

Op deze blog kun je artikelen vinden over de volgende onderwerpen:
Ondernemen
Passief inkomen
Beleggen
Sparen
Besparen
Wonen
Geld verdienen
Motivatie

Kijk ook eens op:
Fietsenwinkel.frl
EBikeForum
BennFietsen