Telefoonkosten vergelijken

Sim Only Vergelijken

Telefoonkosten vergelijken. Om kosten te besparen is het verstandig om een Sim Only abonnement te nemen. Daarnaast is vergelijken ook van groot belang. Met onze vergelijker kun je de goedkoopste provider vinden.

Veel mensen hebben een duur abonnement met een splinternieuwe iPhone. Dit kost je zomaar meer dan 50 euro per maand. Zelf kies ik er voor om los een tweedehands toestel aan te schaffen van een paar jaar oud. Dit kost je vaak niet meer dan 200 euro. Zelf heb ik een Sim Only abonnement van nog geen 20 euro. Dit scheelt maandelijks enorm veel geld en ik merk eigenlijk geen verschil met nieuwere telefoons. Daarnaast kan ik iedere keer als ik een ”nieuwe” telefoon koop mijn oude telefoon ook nog verkopen op Marktplaats. De paar tientjes tot 100 euro (je schrijft op een tweedehands telefoon niet zoveel meer af) die dit weer opbrengt gaat weer af van de aanschaf van de nieuwe gebruikte telefoon.

Daarnaast krijg je geen BKR registratie op het moment dat je een Sim Only abonnement afsluit. Dit krijg je wel op het moment dat je een toestel kiest bij je abonnement. Dit is een lening. Vaak betaal je ook rente over deze lening. Nog meer redenen om voor Sim Only te kiezen.

Abonnement met telefoon

Wil je toch per se de nieuwste Samsung of iPhone? Vergelijk dan in ieder geval verschillende aanbieders. In bovenstaande vergelijker kun je de goedkoopste provider vinden.

Door telefoonkosten vergelijken kun je snel besparen op je vaste lasten. Meer tips om te besparen kun je hier vinden: Besparen.

BKR Registratie bij telefoon abonnement

Het is belangrijk om je te beseffen dat je tegenwoordig bij het afsluiten van een abonnement met telefoon een BKR registratie krijgt. Je sluit eigenlijk een abonnement voor een dienst af met een losse lening voor je toestel. Deze lening word dus geregistreerd en word meegenomen op het moment dat je bijvoorbeeld een huis wil kopen. Dit bedrag zal dus waarschijnlijk afgetrokken worden van het maximale hypotheek bedrag. De BKR registratie verdwijnt wel weer op het moment dat je het toestel afbetaald hebt. Je kunt deze ook tussendoor sneller aflossen.