1000 euro spaar bingo

1000 euro spaar bingo – Zo spaar je 1000 euro

1000 euro spaar bingo. Het lijkt een magisch getal; €1000. De ene wil heel graag een buffer van 1000 euro, de ander wil graag 1000 euro sparen voor een leuke vakantie. Kortom, 1000 euro is voor heel veel mensen een spaar doel!

Daarom hebben wij een leuke bingo kaart gemaakt die je kan helpen met het sparen van jouw 1000 euro. Challenge jezelf om 1000 euro te sparen. Zet alles op alles om dit te doen en print onze bingo kaart uit als steuntje in de rug! Hoe snel je jouw 1000 euro spaart? Dat is helemaal aan jezelf.

Print hem uit!

Print de spaarkaart uit en hang hem op je koelkast. Je kunt iedere week een vakje af kruisen. Heb je een goede week of een financiële meevaller? Dan streep je een wat groter bedrag af. In een mindere week kun je kiezen voor een iets kleiner bedrag. Zorg ervoor dat je dit bedrag op een aparte spaarrekening zet. Je kunt dit natuurlijk ook fysiek in een spaarpot stoppen.

Deze bingo kaart heeft 25 vakjes. Doe je dit wekelijks? Dan spaar je 1000 euro in een half jaar. Je kunt er ook voor kiezen om elke 2 weken een vakje af te kruisen. Dan kost het je een jaar om 1000 euro te sparen.

Laat je financiële situatie het nog niet toe om zoveel te sparen? Streep dan iedere eerste van de maand een vakje af. In dit geval kost het 2 jaar maar heb je aan het einde wel een lekker vakantie potje of het begin van een goede buffer. Je zult merken dat als je hier mee bezig bent het een enorme kick geeft om een vakje af te kunnen kruisen. Je raakt vanzelf gemotiveerd en zult snel geneigd zijn om te sparen.

Hoe kom je aan het geld voor je spaar bingo?

Er zijn talloze manieren om aan dit geld te komen. Als je een baan hebt is hou je dit geld wellicht al over. Heb je nog niet de ruimte om iedere week of iedere maand dit soort bedragen te sparen? Dan kun je proberen te besparen op je vaste lasten. Je kunt vast en zeker maandelijks genoeg besparen om iedere maand een bedrag af te kunnen strepen. Hoe je dat doet? Dat lees je hier:

Besparen op je vaste lasten

Je kunt er ook voor kiezen om spullen te verkopen. Wellicht heb je ergens nog oude schoolboeken liggen? Een oude telefoon? Wellicht kleding die je niet meer past of niet meer wil dragen? Elke euro helpt. Verkoop alles wat los en vast zit om je spaardoelen te halen.

Side Hustle

Je kunt ook een leuke side hustle beginnen. Dit is iets wat je naast je baan of andere bezigheden doet. In de avonduurtjes en de weekenden. Lees hier de 18 beste side hustle ideeën.

Waarom is sparen belangrijk?

Uit onderzoek van het CBS is gebleken dat ruim 8% van de Nederlandse huishoudens problematische schulden hebben. Dat is natuurlijk enorm veel. Vaak worden deze schulden veroorzaakt door kleinere rekeningen die niet betaald worden. Je komt in een neerwaartse spiraal terecht en het word steeds lastiger om aan de verplichtingen te voldoen. Daarom is het enorm belangrijk om een goede buffer te hebben zodat je tegenslagen kunt opvangen.

Met deze spaar bingo kaart kun je op een leuke en speelse manier beginnen met het opbouwen van jouw buffer!

Lees hier onze spaar tips.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.