Snel geld verdienen

Snel geld verdienen

Snel geld verdienen. Kun je op het moment wel wat meer geld gebruiken omdat je om wat voor reden dan ook? Wij gaan je in dit artikel een aantal tips geven om snel geld te verdienen. Houd er wel rekening mee dat geld verdienen eigenlijk altijd een hoop werk is. Snel geld verdienen en makkelijk geld verdienen zijn dus 2 verschillende dingen.

Je kunt altijd snel geld verdienen als je bereid bent om er goed je best voor te doen. 

Inkopen en verkopen

Inkopen en verkopen is dé manier om snel geld te verdienen. Je kunt via Marktplaats van alles inkopen en verkopen met winst. Kies een niche waar jij wat van weet. Zelf weet ik bijvoorbeeld een hoop van fietsen en audio apparatuur. Ik weet ongeveer wat de waarde is en waar nog wat op te verdienen valt.

Ga naar Marktplaats en selecteer de categorie waar jij een hoop van weet. De meeste spullen die voor de weinig geld verkocht worden hebben vaak matige foto’s en beschrijvingen. Iemand die ‘’Fiets’’ adverteert heeft vaak geen zin om tijd en moeite in de verkoop te steken en zal eerder geneigd zijn met een lager bedrag akkoord te gaan dan iemand die ‘’Batavus Blockbuster herenfiets met transportrek. Goed onderhouden’’ adverteert. De producten waar je het meeste op kunt verdienen zijn vaak de slechtste advertenties. Het enige wat jij nu hoeft te doen is dit product kopen voor de laagst mogelijke prijs. Eventueel het product oppoetsen of opknappen en met goede foto’s en een goede tekst weer op Marktplaats zetten.

Er zijn enorm veel mensen die op deze manier wat bij verdienen. Dit is ook iets waar je snel en makkelijk mee kunt beginnen. Kies een niche waar jij iets van weet. Of het nou meubels, wasmachines of gouden sieraden zijn, als je weet wat iets waard is kun je er altijd geld op verdienen.

Vooral grotere producten staan vaak goedkoop te koop. Dit zijn dingen die in de weg staan en waar mensen vaak snel van af willen.

Of je nou denkt dat dit een goed idee is of niet, kijk in ieder geval even op Marktplaats. Het kan zomaar zijn dat je direct al goede dealtjes tegen komt.

Oude spullen verkopen

Loop even door je huis heen en verzamel alles wat wel weg kan. Hoe klein of hoe groot het ook is. Je kunt dit verkopen via Facebook groepen of Marktplaats. Oude kleding kun je aanbieden op bijvoorbeeld Vinted en boeken op bol.com. Zoek alles uit en kijk wat je niet echt nodig hebt. Ook alle kleine bedragen tikken uiteindelijk flink aan.

Mijn vriendin heeft laatst het hele huis opgeruimd en binnen een dag voor maar liefst 120 euro aan kleine dingen verkocht. Van kaarsenstandaards tot oude kleding tot boeken.

Roamler

Het zal je niet direct miljonair maken maar het kan zeker een leuk extraatje zijn. Roamler is een app waarbij je opdrachten kunt uitvoeren en hier voor betaald kunt krijgen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je alle Lays producten in een bepaalde supermarkt moet tellen of een foto moet maken van een Honig schap. Bedrijven betalen je een paar euro als je deze opdrachten uitvoert. Dit is een leuke manier om snel een paar tientjes bij te verdienen.

Schoolboeken

De kans is aardig aanwezig dat je nog oude schoolboeken hebt liggen. Deze boeken zijn vaak enorm duur. Door deze op Marktplaats of bol.com te verkopen kun je vaak nog flink wat geld verdienen. Ook je oude auto theorie boek of normale boeken kun je vaak nog goed verkopen.

Fiverr

Heb jij een bepaalde skill? Kun je goed fotograferen, tekenen, teksten schrijven of vertalen, maak je muziek of kun je logo’s ontwerpen? Je kunt het zo gek niet verzinnen of je kunt er geld mee verdienen op Fiverr. Je bied jouw diensten aan voor een laag bedrag. Bedrijven en particulieren van over de hele wereld kunnen jouw diensten afnemen. Het is super makkelijk om hier mee te beginnen en een leuke manier om snel bij te verdienen.

Grafisch design werk

Op het moment is er enorm veel vraag naar grafisch design. Bijvoorbeeld het ontwerpen van logo’s, flyers, prijslijsten etc. Omdat er meer zzp’ers en kleine bedrijven zijn dan ooit moet er ook een hoop ontworpen worden. Je kunt via bijvoorbeeld Canva makkelijk en snel dit soort designs maken. Je kunt overal templates voor vinden. Zorg wel dat je er iets origineels van maakt en vraag niet de hoofdprijs. Je bent tenslotte (waarschijnlijk) geen grafisch designer maar je kunt zo wel mensen wat werk uit handen nemen.

Websites bouwen

Ook hier is erg veel vraag naar. Mensen hebben verschrikkelijk verouderde en slecht werkende websites. Daarnaast zijn er ook nog veel ondernemers die helemaal geen website hebben. Zelf heb ik geen technische kennis maar heb ik al tientallen websites gemaakt. Simpelweg door Youtube filmpjes te kijken en blogs te lezen over dit onderwerp. Je zult merken dat een simpele website zomaar gebouwd is. Als je dit eenmaal onder de knie hebt is het super snel geld verdienen.

Dit is wellicht niet de meest simpele optie maar wel de optie met de meeste potentiële verdiensten. Als je bereid bent om je hier in te verdiepen gaat er een wereld voor je open.

Affiliate marketing

Dit is vooral van toepassing als je al een website of groot bereik hebt via bijvoorbeeld social media. Je kunt ook specifiek een affiliate website bouwen om geld te verdienen. Dit is een super leuke side hustle. Of het snel geld op brengt hangt een beetje af van of je al bereik hebt en de niche die je kiest. Het is hoe dan ook een erg leuk verdienmodel.

Lees hier meer:

Het allerbelangrijkste is misschien wel om iets te doen wat je echt leuk vind. Dit is niet altijd de snelste weg maar als je ergens echt plezier in hebt en als je ergens echt goed in bent is er altijd geld in te verdienen. Zelfs de kleinste niche kan geld opbrengen. Vaak is het juist een niche waar het meeste geld in te verdienen valt.

Wil je op de lange termijn wat bij verdienen? Dan zijn deze artikelen wellicht wat voor jou!

Passief inkomen

18 beste Side Hustle ideeën

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.